Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et nyt kapitel er begyndt for Brobyværk Kro. 15. februar i år købte gartner Claus Feldborg kroen. Claus ser både det bevaringsværdige ved den næsten 400 år gamle og smukke kro, samt et stort udviklingspotentiale for stedets aktiviteter.

En gennemgribende renovering er allerede i fuld gang og kommer til at foregå i flere etaper. Første etape omfatter renovering af krostue, selskabslokaler samt nye og handicapvenlige toiletter.

På trods af ombygningerne er kroen åben for gæster, men driften kører på lavt blus, indtil håndværkerne er færdige. Inden forårets komme vil kroen være i fuld drift.

Lokale håndværkere har sat alle sejl til, så de nye lokaler kan stå klar til brug allerede fra den 16. marts. Selvom der undervejs opstår gode grunde til at lægge planerne lidt om, som når man f.eks. finder fantastiske rå murstensvægge og rustikt bjælkeloft bag kroens mange lag af historier, ja, så ser det ud til at tidsplanen holder.

Claus Feldborg har allieret sig med Jannik Jensen, der i rollen som direktør skal stå for den daglige drift. Jannik er uddannet kok fra Kongebrogaarden, og har herudover været på skønne fynske spisesteder som Hindsgavl Slot, Skovbakken Restaurant Zoo og Gammel Brydegaard. Sammen med kompagnon og tidligere kollega, Henrik Mundt Krammager, vil han fremover tegne Brobyværk Kro.

Log ind