Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Simested Kro i Himmerland genåbnede sidste år på bagkant af en konkurs og satte kæmpe-wienerschnitzelspisning på programmet i bestræbelserne på at skabe opmærksomhed omkring restauranten i den lille himmerlandske by med godt 200 indbyggere. Det skriver Nordjyske

Viceadministrerende direktør i Horesta, Jeppe Møller- Herskind, anerkender, at der skal tænkes utraditionelt for at tiltrække gæster - ikke mindst på mindre kroer i landdistrikterne.

Han fortæller, at brancheforeningen for nylig spillede ud med en række initiativer i forbindelse med et nyt landdistriktsudspil fra regeringen.

”Det gør vi i bestræbelserne på blandt andet også at hjælpe små kroer, der i den grad har en eksistensberettigelse, også fordi de fungerer som det lokale samlingssted og er omdrejningspunkt for det sociale liv i landsbyerne og har i forbindelse med landdistriktsudspillet f.eks. budt ind med bedre adgang til lånekapital, lempelse af planloven samt mulighed for at få elbilen ladet op,” siger Jeppe Møller-Herskind.

Log ind