Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For et halvt år siden supplerede Too Good To Go den fysiske butik på Frederiksberg med en webshop, så hele landet kunne få glæde af de overskudsvarer, som kommer direkte fra producenterne.
Det er gået så godt, at sortimentet nu bliver rykket fra butikken til et 2.000 kvm stort lager for at få plads til et endnu større udvalg.
Dermed får flere producenter mulighed for at afsætte varer, som af den ene eller anden grund ikke kan sælges i butikkerne. Det kan f.eks. være varer, som nærmer sig “bedst før”-datoen. Varer, som har fejl på etiketten, eller hvor emballagen er blevet redesignet. Eller sæsonbetonede varer som f.eks. jule- eller påskeslik. Ens for varerne er, at de er alt for gode til at blive smidt ud. Derfor bliver de reddet af Too Good To Go, som sælger produkterne videre til forbrugerne til reduceret pris.
Den model har været så populær, at Too Good To Go, ifølge landechef Heidi Boye, har haft svært ved at følge med efterspørgslen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025