Gonzalo Wolfsohn, en 31-årig argentiner fra Buenos Aires, har haft svært ved at opdrive den argentinske empanada, en dejpakke med fyld, i sin tid i Danmark. Han har boet her i landet i et par år, og nu har han taget skeen i egen hånd, skriver Politiken.

På Vesterbro har han netop åbnet en decideret empanada-restaurant, den første af sin slags i København.

”Konceptet går kort sagt ud på, at jeg vil servere argentinsk gademad i restaurant-omgivelser”, siger Wolfsohn, da Ibyen kigger forbi.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne