Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jesperhus Feriepark dropper cigaren på en af deres maskotter. Det sker efter, at Google valgte at censurere Jesperhus' app, fordi karakteren Dr. Træls optrådte i en række videoer med en cigar i hånden. Det skriver TV2 Nord ifølge Finans.dk.

Som konsekvens fik Jesperhus-appen påsat mærkatet 'Ikke egnet for børn' ud for appen i Google Play. Figuren Dr. Træls optræder nu kun uden cigar i appen.

”Det har hele tiden været planen at fjerne cigaren. Der har ikke været noget at gøre. Vi vil gerne være på platformen, og der må man ikke have tobakslignende ting. Vi lever af at lave børneunderholdning, og derfor giver det ikke mening for os at have en app, der ikke er egnet for børn,” siger Jonathan Gregersen, der er underholdningschef i Jesperhus Feriepark, til TV2 Nord.

Jesperhus henter ny direktør med erfaring fra LEGOLAND

Jesperhus Feriepark, der er børnefamiliernes foretrukne danske feriested, har ansat Henrik Munksgaard som ny direktør fra den 1. juni 2024. Han kommer fra en stilling som COO i MCH i Herning og har blandt andet arbejdet som Park Operations Director i ni år i LEGOLAND i Billund.

Feriepark har fundet formel på succes

For andet år i træk har Skærbæk Ferieby leveret et rekordår. Kundeservice, værtskab og en bred kundegruppe er afgørende, mener centerchef Søren Hansen, der håber at kunne brede kundegruppen endnu mere ud i fremtiden.

Log ind