Til februar samles stjernekokke og pressefolk fra hele Norden i Aarhus, når verdens mest anerkendte gastro-guide drysser stjerner over nordiske restauranter af Michelin-kaliber. Det bliver første gang nogensinde, at 'Guide Nordic Countries' finder sted uden for en hovedstad, skriver Ugeavisen Vejle.

”Vi ser frem til at fejre de nordiske restauranter i Aarhus. De senere år har byen udviklet sig stærkt, og er i dag et økonomisk, kulturelt og kulinarisk kraftcenter i Danmark. Som en stor studie- og havneby favner Aarhus nye idéer og tradition. Det gennemsyrer også den gastronomiske scene. Her er toprestauranterne innovative, men ligger tit side om side med mere enkle steder, der stadig deler begejstringen for de fine råvarer, Danmark tilbyder”, siger Gwendal Poullennec, international direktør for Michelin Guiden.

Udover Restaurant MeMu i Vejle har Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia også en stjerne.

Har du fået læst?

Snart findes Danmarks næste Bocuse d’Or-kok

Kenneth Toft-Hansen kunne tidligere i år lade sig hylde som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'Or i Lyon. Nu starter jagten på hans efterfølger, der forhåbentlig skal gøre Danmark til det første land siden Frankrig i 2005 og 2007 til at vinde konkurrencen to gange i træk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne