35-36 pct. af omsætningen i den amerikanske restaurantkæde Cheesecake Factory går til lønomkostninger. Det er en vækst fra 31-32 pct. for fem år siden. Det skriver Skift Table.

Executive vice president og chief financial Matthew Eliot Clark fortæller, at udviklingen kan medføre, at kæden vil se yderligere på, hvordan teknologi kan bidrage til at nedbringe udgifterne.

Konkurrenten Shake Shack har installeret skærme, hvor gæsterne selv kan bestille for at på den måde spare personale. Her er ambitionen, at medarbejderne i stedet skal fokusere på værtskab, som ikke kan ydes af en maskine.

Læs hele historien her.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne