Rekrutteringsvirksomheden HelpAhead har netop uddannet et hold Serviceambassadører, der er jobparate og kan starte i praktik, løntilskud, projektansættelse eller ordinær stilling med det samme. De bærer samtidig på en stor bagage, med mange års erhvervserfaring, der repræsenterer forskellige områder indenfor erhvervslivet.

HelpAhead uddanner på 8. år mange ildsjæle, som ønsker, at gøre ny karriere. En akademiuddannelse (10 ECTS) indenfor salg, kommunikation eller oplevelsesøkonomi, hvorefter kandidaterne har erhvervet sig titlen ”Serviceambassadør”

Det er omkostningsfrit, at rekruttere HelpAheads serviceambassadører.

Kontakt HELP@HEAD for mere information omkring vore kandidater, uddannelser mm. Telefon: 2076 2600 eller 3020 2600 eller kontakt@helpahead.dk

Har du fået læst?

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne