Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I aften er der mindst en nordjysk restaurant, der kan bryste sig af en Michelin-stjerne. Sådan er i hvert fald forventningen, efter at restaurationsguidens inspektører har været på besøg i nordjyske restauranter., skriver Nordjyske.
”Jeg vil blive meget forbavset, hvis vi ikke får én nord for Århus. Der må være ét af stederne heroppe, de er faldet for”, siger Peter Christian Jensen, direktør på Ruths Hotel i Skagen. Han vurderer, at det enten bliver hans egen restaurant, Vendia i Hjørring eller Tabu i Aalborg, der har chance for at komme i betragtning. Og han har gjort sig overvejelser i tilfældet af, at Ruths Hotel får en stjerne.
Meldingen fra de eksisterende Michelin-restauranterne er, at en stjerne skaber en 'hype' og et øget antal bookinger. Den typiske nykårede Michelin-restaurant oplever en vækst i omsætning på 25 pct. første år efter anerkendelsen, hedder det fra HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025