Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I aften er der mindst en nordjysk restaurant, der kan bryste sig af en Michelin-stjerne. Sådan er i hvert fald forventningen, efter at restaurationsguidens inspektører har været på besøg i nordjyske restauranter., skriver Nordjyske.
”Jeg vil blive meget forbavset, hvis vi ikke får én nord for Århus. Der må være ét af stederne heroppe, de er faldet for”, siger Peter Christian Jensen, direktør på Ruths Hotel i Skagen. Han vurderer, at det enten bliver hans egen restaurant, Vendia i Hjørring eller Tabu i Aalborg, der har chance for at komme i betragtning. Og han har gjort sig overvejelser i tilfældet af, at Ruths Hotel får en stjerne.
Meldingen fra de eksisterende Michelin-restauranterne er, at en stjerne skaber en 'hype' og et øget antal bookinger. Den typiske nykårede Michelin-restaurant oplever en vækst i omsætning på 25 pct. første år efter anerkendelsen, hedder det fra HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025