Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I aften er der mindst en nordjysk restaurant, der kan bryste sig af en Michelin-stjerne. Sådan er i hvert fald forventningen, efter at restaurationsguidens inspektører har været på besøg i nordjyske restauranter., skriver Nordjyske.
”Jeg vil blive meget forbavset, hvis vi ikke får én nord for Århus. Der må være ét af stederne heroppe, de er faldet for”, siger Peter Christian Jensen, direktør på Ruths Hotel i Skagen. Han vurderer, at det enten bliver hans egen restaurant, Vendia i Hjørring eller Tabu i Aalborg, der har chance for at komme i betragtning. Og han har gjort sig overvejelser i tilfældet af, at Ruths Hotel får en stjerne.
Meldingen fra de eksisterende Michelin-restauranterne er, at en stjerne skaber en 'hype' og et øget antal bookinger. Den typiske nykårede Michelin-restaurant oplever en vækst i omsætning på 25 pct. første år efter anerkendelsen, hedder det fra HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025