Når gæsterne indfinder sig i restauranten Alchemist, bliver de mødt af skuespillere, kunst, sanserum, vinflasker og petitfours på deres vej til domen, hvor der serveres 30 retter under en 360 graders digital hvælving, skriver Finans.dk.

Alchemist er også blandt de første spisesteder herhjemme til at gøre brug af printet mad. I foråret købte restauranten et par 3D-printere af hollandske Byflow til omtrent 30.000 kroner stykket og er nu tæt på at bestille seks printere mere, selv om teknologien fortsat lader meget tilbage at ønske.

”Det er sådan en ting, vi har ønsket os i lang tid. Men vi har hurtigt fundet ud af, at printeren har nogle begrænsninger. Vi går jo meget op i teksturen og mundfølelsen. Derfor er det svært at lave retterne så stabile, at de også printes perfekt, for så smager det ikke særligt godt,” forklarer Alchemists chefkok og medindehaver, Rasmus Munk, efter at være trådt ind i køkkenet med en filmdokumentarist i hælene.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne