Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Claus Meyer for år tilbage besluttede at gå ind i restaurantbranchen i Bolivias hovedstad La Paz, kom Kamilla Seidler ind til et jobinterview. Hun lavede et par retter for Meyer og blev ansat med det samme. I 2016 blev Kamilla Seidler så udnævnt til bedste kvindelige køkkenchef af The World’s 50 Best Restaurants – Latin America, skriver MigOgKøbenhavn.dk.
Til november åbner hun så sin egen restaurant i København. Den kommer til at hedde Lola.
Lars Bjerregaard, community manager for Lola fortæller:
“Hvis vi får en Michelinstjerne, så har vi gjort noget forkert. Vi vil meget hellere have en fest, end en stjerne. Stemningen på Lola er inkluderende, alle hjælper alle. Lola er et social-gastronomisk projekt, hvor vi tager fat i nogle af de mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og træner dem i et gastronomisk forløb.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 202531-10-2025 
 
- 
                            Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA31-10-2025 
 
- 
                            Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk31-10-2025 
 
- 
                            Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb31-10-2025 
 
- 
                            Nu åbner Rox Resort i Køge31-10-2025 
 
- 
                            Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring31-10-2025 
 
- 
                            Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde31-10-2025 
 
- 
                            Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By31-10-2025 
 
