Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Claus Meyer for år tilbage besluttede at gå ind i restaurantbranchen i Bolivias hovedstad La Paz, kom Kamilla Seidler ind til et jobinterview. Hun lavede et par retter for Meyer og blev ansat med det samme. I 2016 blev Kamilla Seidler så udnævnt til bedste kvindelige køkkenchef af The World’s 50 Best Restaurants – Latin America, skriver MigOgKøbenhavn.dk.
Til november åbner hun så sin egen restaurant i København. Den kommer til at hedde Lola.
Lars Bjerregaard, community manager for Lola fortæller:
“Hvis vi får en Michelinstjerne, så har vi gjort noget forkert. Vi vil meget hellere have en fest, end en stjerne. Stemningen på Lola er inkluderende, alle hjælper alle. Lola er et social-gastronomisk projekt, hvor vi tager fat i nogle af de mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og træner dem i et gastronomisk forløb.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025