Clarion-hotellet ved Københavns Lufthavn er med sine nu 383 værelser et af de største af de foreløbig 29 af dette varemærke under den norske kæde Nordic Choice Hotels, skriver Standby.

Står det til Christen Bagger, senior vice president i Nordic Choice, må der gerne komme flere Clarion-hoteller i Danmark udover det enlige i lufthavnen.

”Aarhus og Aalborg kunne også være gode steder i Danmark med et Clarion-hotel; vi er åbne for nye muligheder og har altid noget i gang, men der er intet konkret i øjeblikket på det danske marked,” siger han til STANDBY.dk.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne