Clarion-hotellet ved Københavns Lufthavn er med sine nu 383 værelser et af de største af de foreløbig 29 af dette varemærke under den norske kæde Nordic Choice Hotels, skriver Standby.

Står det til Christen Bagger, senior vice president i Nordic Choice, må der gerne komme flere Clarion-hoteller i Danmark udover det enlige i lufthavnen.

”Aarhus og Aalborg kunne også være gode steder i Danmark med et Clarion-hotel; vi er åbne for nye muligheder og har altid noget i gang, men der er intet konkret i øjeblikket på det danske marked,” siger han til STANDBY.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne