Kenneth Toft-Hansen kunne tidligere i år lade sig hylde som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'Or i Lyon. Nu starter jagten på hans efterfølger, der forhåbentlig skal gøre Danmark til det første land siden Frankrig i 2005 og 2007 til at vinde konkurrencen to gange i træk.

Der er ingen tvivl. En sejr i Bocuse d'Or er det ultimative for alle konkurrencekokke, og det kræver is i maven, når trommerne buldrer i Lyon. For verdens bedste kokke kigger på, og 23 andre lande stiller også med deres bedste bud på en gastronomisk verdensmester. 

Inden en dansk Bocuse d'Or-kok kan indtage køkkenet i Frankrig, er der dog lang vej, og konkurrencen finder først sted i 2021. Allerførst skal den danske kok udvælges. Det sker ved en 5 timer og 35 minutter lang konkurrence den 28. august i Bella Center Copenhagen ved fødevaremessen Bite Copenhagen.  

Desuden skal den danske repræsentant kvalificere sig via et europamesterskab, hvor de 10 bedste lande går videre til VM. 

Læs mere om Bite Copenhagen og tilmeld dig her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne