Hackere fik i begyndelsen af august adgang til flere Tivoligæsters navne, adresser og telefonnumre. Her lykkedes det nemlig ukendte gerningsmænd at bryde ind i forlystelsesparkens IT-systemer, skriver fagbladets Ingeniørens IT-univers Version2.

Tivoli opdagede hackerangrebet, fordi der pludselig var mange flere logins på 'Mit Tivoli' end normalt. Derudover blev parken kontaktet af en gæst, som undrede sig over, at han havde fået at vide, at der var blevet logget ind på hans konto fra en anden enhed, men det havde gæsten ikke selv gjort.

”Derefter lukker vi ned for hele platformen Mit Tivoli. Vi lukker både for, at der kan logges ind med eksisterende brugere, og vi lukker også ned for, at man kan oprette nye brugere. Den følgende mandag åbner vi op igen sidst på dagen,” siger Tivolis direktør for IT- og forretningsudvikling Jonas Buhl Gregersen, som også pointerer, at hændelsen efterfølgende blev meldt til både politiet og Datatilsynet.

Tivoli styrker den digitale kundeoplevelse med mobilbetaling

Som en af de første forlystelsesparker i verden har Tivoli gjort mobile betalinger til en integreret del af gæsteoplevelsen. Det er sket ved at indbygge næsten alle MobilePays forskellige erhvervsløsninger i Tivolis betalingssituationer.

Nye Legoland-forlystelser breder sig ind i hotelværelserne

Når Legoland den sidste lørdag i marts slår dørene op til en ny sæson, bliver den røde snor klippet til parkens største enkeltstående investering nogensinde: Lego Movie World. I anledning af åbningen er seks værelser på Hotel Legoland blevet tematiseret efter Lego Movie World, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne