Den bornholmske turistbranches årelange arbejde med at tiltrække flere turister uden for højsæsonen er efter alt at dømme begyndt at give pote, skriver TV2 Bornholm.

I hvert fald viser nye tal fra VisitDenmark, at Bornholm i perioden januar til maj i år havde 19,3 pct. flere overnatninger sammenlignet med sidste år.

”Det er jo vanvittigt flot og netop noget, vi som ø har arbejdet for i mange år”, siger Pernille Kofod Lydolph, direktør ved Destination Bornholm.

Med en landsgennemsnitlig stigning på 1,6 pct. er Bornholm suverænt det sted, hvor stigningen har været størst i perioden.

Læs hele historien og se indslaget her.

Bornholm: Største antal overnatninger siden 90'erne

12,6 pct. flere overnatninger på Bornholm i 2019 i forhold til 2018 gør Bornholm til en af landets absolutte højdespringere blandt alle kommuner. Det oplyser Destination Bornholm med udgangspunkt i tal fra Danmarks Statistik og CRT, skriver TV2 Bornholm.

Cofoco-medejer køber sig ind i bornholmsk slagteri

Efter at selskabet bag det bornholmske slagteri Hallegaard i november blev begæret konkurs, har direktør Jørgen Christensen kæmpet for at finde en fremtid for slagteriet, skriver Fødevarewatch.dk.

Bornholm: Flere forsøger sig med mere åbent udenfor sæsonen

Som en del af finansloven er regeringen med støttepartierne og Alternativet blevet enige om en tredobling af afgiften på engangsservice. En aftale der er indgået for at nedbringe forbruget af engangsservice, men som kan bremse den grønne omstilling, skriver Dansk Live – interesseorganisation for festivaler og spillesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne