En af USAs mest hippe kultrestauranter gennem de sidste ti år, Mission Chinese Food, åbner permanent filial i Viktoriagade på Vesterbro til januar. Bag initiativet står Mikkel »Mikkeller« Borg Bjergsø, som har været stamkunde på den kinesiske restaurant i Mission Street, siden han i 2013 åbnede ølbar i San Francisco.

”Jeg elsker det sted,” siger Borg Bjergsø, som i fem år har plaget de to kokke Anthony Myint og Danny Bowien om at åbne en Mission Chinese i København. Mission Chinese nyder i dag stor anerkendelse – Bowien har bl.a. lavet pop op på selveste Noma – og har i dag også to filialer i New York. Men det er den skramlede original i San Francisco, der i realiteten er Myint og Bowiens permanente pop op i et sidelokale til en traditionel ydmyg kinagrill ved navn Lung Shan, som Mikkeller ønsker at importere til Danmark.

Ud over de alenlange køer (der kan ikke bestilles bord) foran restauranten er Mission Chinese kendt for sin moderne fortolkning af det heftigt krydrede Sichuan-køkken, som her involverer klare amerikanske indslag. Blandt signaturretterne finder man således thrice-cooked bacon, en wokret med bl.a. riskager, soya og sichuanpeber, mens kung bao, som ligeledes er en wokret – dette tilfælde med chili og peanuts – her tilsættes pastrami i stedet for kylling.

Nu udvider burgerkæde i hovedstaden

På blot seks måneder har Burger Shack langet over 120.000 burgere over disken, og kunderne har ofte stået i lange køer for at få fingrene i deres burgere, skriver MigOgKbh.dk.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Stor burgerkæde er på vej til Tønder

Rygterne har længe floreret i Tønder; At Burger King slår sig ned i byen. Men rygtet er ikke bare et rygte, det er også sandt, forlyder det nu fra Burger King til JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne