Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Servering af fadøl kræver jævnlig rensning af fadølsanlæg. Indtil nu har det været normal procedure at bruge kemikalier til rengøringen, som både er dårligt for miljøet, tidskrævende og risikofyldt at håndtere, men Mikkeller har i samarbejde med virksomheden SUBD (Scan Unic Beverage Disinfection) installeret et helt nyt miljøvenligt system, der har fået navnet Safe’n’Fresh.

“Det her er en ekstrem positiv nyhed for bar- og restaurationsbranchen generelt. Vi er vildt begejstrede for at have taget del i udviklingen af systemet, og responsen fra vores medarbejdere har været ovenud positiv,” fortæller Mikkel Bjergsø, grundlægger og administrerende direktør i Mikkeller.

Systemet kan køre automatisk, hvilket sparer virksomheden for tid.

Læs mere her.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind