Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Servering af fadøl kræver jævnlig rensning af fadølsanlæg. Indtil nu har det været normal procedure at bruge kemikalier til rengøringen, som både er dårligt for miljøet, tidskrævende og risikofyldt at håndtere, men Mikkeller har i samarbejde med virksomheden SUBD (Scan Unic Beverage Disinfection) installeret et helt nyt miljøvenligt system, der har fået navnet Safe’n’Fresh.
“Det her er en ekstrem positiv nyhed for bar- og restaurationsbranchen generelt. Vi er vildt begejstrede for at have taget del i udviklingen af systemet, og responsen fra vores medarbejdere har været ovenud positiv,” fortæller Mikkel Bjergsø, grundlægger og administrerende direktør i Mikkeller.
Systemet kan køre automatisk, hvilket sparer virksomheden for tid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Booking.com udbetaler penge til hotelejere
29-09-2023
-
HORESTA truer nu Booking.com: Betal de danske hoteller inden for to dage, eller vi lægger sag an
29-09-2023
-
Nu ruller millionerne fra bookingkæmpe endelig
29-09-2023
-
Investerer 30 millioner i ny forlystelse: Sommerland vil have endnu flere danske og udenlandske turister
29-09-2023
-
Milliardhandel aflyst: EU forbyder Booking.com at opkøbe platform
29-09-2023
-
Branchestatus: Coronagælden er betalt og konkursbølgen aflyst
29-09-2023