Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En lun grød toppet med frisk æble, nødder og karamelsauce. Det er noget af det, som aarhusianerne kan se frem til, når Grød åbner en ny butik i byen i starten af 2019.
“Vi er så glade for de lokaler, som vi har fået lov til at overtage. Det ligger lokalt og hyggeligt. Vi glæder os helt vildt, og vi har brugt masser af tid og energi på at forberede os,” fortæller Lasse Skjønning Andersen, ejer af Grød.
Missionen for restaurantkæden Grød er at redefinere grødbegrebet og lade folk opdage, at grød kan være alt andet end klistret kedelig havregrød – det kan være lækkert, delikat og alsidigt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025