I august lukkede samtlige boder ned pånær en marokkansk madbod, og kursen mod afgrunden for Westmarket har været længe undervejs, skriver Estate Media ifølge MigOgKbh.dk.

Nu er der så afklaring omkring fremtiden for ejendommen, der har huset Westmarket.

En stor international hotelkæde åbner sit første hotel i Danmark med forventet åbning i første halvår 2020.

Det meddeler investeringsselskabet Nrep, som har købt ejendommen. De har samtidig sikret en 25-årig lejeaftale med et internationalt hotelbrand, som ikke endnu er i landet.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne