Den australske konkurrencestyrelse har taget den internationale søgemaskine Trivago i retten for et brud på forbrugerrettigheder. Det skriver Hotelmarketing.com

The Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) anklager Trivago for at mislede forbrugerne i reklamer på tv og nettet. Anklagen går på, at Trivago selv præsenterer sig om en service, der uafhængigt og objektivt sammenligner priser, men alligevel prioriterer siden de annoncører, der er villige til at betale den højeste pris pr. klik.

ACCC tilføjer i anklagen, at Trivago giver indtrykket af at levere det bedste tilbud til forbrugerne, men i flere tilfælde er den udvalgte pris ikke den billigste på markedet.

Læs hele historien her. 

Har du fået læst?

Få ansættelses-kontrakten på engelsk

Hotel-, restaurant- og turismeerhvervet er en international branche med medarbejdere fra mange forskellige nationer. Derfor er HORESTA og 3F nu blevet enige om en engelsk oversættelse af standardansættelseskontrakten til hovedoverenskomsten.

Ny lov om øremærket forældreorlov på vej

Et kommende EU-orlovsdirektiv ser ud til at betyde nogle markante ændringer for den forældreorlov, som vi kender i dag.
Et af hovedpunkterne i forslaget, der dog endnu ikke er vedtaget, er, at hver af forældrene fremover skal have øremærket to måneders forældreorlov, hvortil der skal knyttes en ydelse, som EU's medlemslande dog selv skal fastsætte.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne