Konferencefaciliteter til 3.000 gæster stemmer ikke overens med blot 150 hotelværelser. Derfor vil Radisson Blu H.C. Andersen Hotel udvide til mindst det dobbelte, skriver Fyens.dk.

”Vi må ofte sende vores gæster til andre hoteller i byen, og det er ikke udelukkende skidt, men de to tal kunne hænge bedre sammen. Derfor har vi i vores forskellige udvidelsesplaner en model, som giver en kapacitet på helt op mod 370 værelser,” siger hoteldirektør Jens Pedersen, men han siger.

Bliver den nye lokalplan godkendt, kan udvidelsen af hotellet være klar i løbet af 2020. Jens Pedersen tilføjer, at ud over de mange konferencedeltagere er en anden årsag til, at hotellet vil udvide, et voksende antal faste gæster der bor op mod 150 dage om året på hotellet, mens de arbejder for eksempel robotindustrien eller skibsværftet Lindø.

”Den slags gæster kan godt blive trætte af et almindeligt hotelværelse; de vil gerne have et lille køkken, så de ikke skal spise ude hver aften. Den tendens ser vi i stigende grad i København, hvor flere hoteller har hotel-apartments til det formål, sådan nogle vil vi også gerne tilbyde,” siger Jens Pedersen til avisen.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne