Konferencefaciliteter til 3.000 gæster stemmer ikke overens med blot 150 hotelværelser. Derfor vil Radisson Blu H.C. Andersen Hotel udvide til mindst det dobbelte, skriver Fyens.dk.

”Vi må ofte sende vores gæster til andre hoteller i byen, og det er ikke udelukkende skidt, men de to tal kunne hænge bedre sammen. Derfor har vi i vores forskellige udvidelsesplaner en model, som giver en kapacitet på helt op mod 370 værelser,” siger hoteldirektør Jens Pedersen, men han siger.

Bliver den nye lokalplan godkendt, kan udvidelsen af hotellet være klar i løbet af 2020. Jens Pedersen tilføjer, at ud over de mange konferencedeltagere er en anden årsag til, at hotellet vil udvide, et voksende antal faste gæster der bor op mod 150 dage om året på hotellet, mens de arbejder for eksempel robotindustrien eller skibsværftet Lindø.

”Den slags gæster kan godt blive trætte af et almindeligt hotelværelse; de vil gerne have et lille køkken, så de ikke skal spise ude hver aften. Den tendens ser vi i stigende grad i København, hvor flere hoteller har hotel-apartments til det formål, sådan nogle vil vi også gerne tilbyde,” siger Jens Pedersen til avisen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne