Konferencefaciliteter til 3.000 gæster stemmer ikke overens med blot 150 hotelværelser. Derfor vil Radisson Blu H.C. Andersen Hotel udvide til mindst det dobbelte, skriver Fyens.dk.

”Vi må ofte sende vores gæster til andre hoteller i byen, og det er ikke udelukkende skidt, men de to tal kunne hænge bedre sammen. Derfor har vi i vores forskellige udvidelsesplaner en model, som giver en kapacitet på helt op mod 370 værelser,” siger hoteldirektør Jens Pedersen, men han siger.

Bliver den nye lokalplan godkendt, kan udvidelsen af hotellet være klar i løbet af 2020. Jens Pedersen tilføjer, at ud over de mange konferencedeltagere er en anden årsag til, at hotellet vil udvide, et voksende antal faste gæster der bor op mod 150 dage om året på hotellet, mens de arbejder for eksempel robotindustrien eller skibsværftet Lindø.

”Den slags gæster kan godt blive trætte af et almindeligt hotelværelse; de vil gerne have et lille køkken, så de ikke skal spise ude hver aften. Den tendens ser vi i stigende grad i København, hvor flere hoteller har hotel-apartments til det formål, sådan nogle vil vi også gerne tilbyde,” siger Jens Pedersen til avisen.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne