Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kører fortsat derudad for den århusianske Michelin-restauratør og køkkenchef, Wassim Hallal. Det fremgår af et spritnyt 17/18-regnskab for hans restaurant Frederikshøj, der netop er blevet offentliggjort, skriver EB.dk.
Faktisk er overskuddet, der denne gang lyder på 3,75 millioner, det bedste nogensinde. Det bringer samtidig det samlede resultat for de sidste tre år op på mere end ti millioner kroner.
Restaurant Frederikshøj fik sin første michelinstjerne i 2015, men den økonomiske succes startede allerede i 2013/2014, og siden da har det 'dårligste' resultat lydt på 2,7 millioner kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025