På HORESTA’s arbejdsmiljøkonference den 30. september relanceres onlinekurset SAFE TO WORK, som er udarbejdet af BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø (BFA), som HORESTA er en del af, skabt specifikt til at løfte arbejdsmiljøet i restaurations- og hotelbranchen.

Kurset, som foreløbig har opnået en vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner fra tidligere deltagere, vil fremover blive udbudt gratis til HORESTA’s medlemmer. På konferencen får du mulighed for at dykke ned i kursets indhold og udforske de positive effekter.

SAFE TO WORK-kurset foregår online og består af tre hovedområder med i alt 19 moduler, fordelt på tre forskellige arbejdsmiljøer, målrettet ledere og arbejdsmiljørepræsentanter:

  • Det kemiske arbejdsmiljø: Fokus på vådt arbejde, brugen af handsker og indeklima.
  • Det ergonomiske arbejdsmiljø: Vigtigheden af korrekt løftearbejde og arbejdsstillinger.
  • Det psykiske arbejdsmiljø: Forebyggelse af mobning og seksuel chikane på arbejdspladsen.

Kurset afsluttes med en test, der skal sikre, at arbejdsmiljørepræsentanter, medarbejdere og ledere i branchen nemt kan anvende deres tilegnede viden om regler og retningslinjer på området.

Læs mere om kurset her:  Opkvalificer din virksomhed i arbejdsmiljø

Restaurant giver gæster ansvar for god opførsel

På Restaurant Omar i København skal én gæst pr. bord som noget nyt være bordkaptajn med ansvar for god stemning og respektfuld adfærd. Tiltaget er indført for at beskytte personalet mod grænseoverskridende gæster.

Log ind