Traditionen tro har Berlingske på denne tid af året offentliggjort en liste med 100 af de største talenter under 36 år. Talenter, som har evne og vilje til at nå helt til tops i dansk erhvervsliv.
Mere end 400 unge er blevet nomineret, men blandt de 100 udvalgte er der ikke fundet plads til én eneste med en erhvervsuddannelse.

Hvert år færdiggør mere end 30.000 danskere en erhvervsuddannelse. I alt er over 1,1 mio. danskere erhvervsuddannede svarende til næsten hver fjerde voksen. Der bør dermed være rigeligt at vælge ud fra, og vi har da også masser af talenter alene i vores branche. Flere af dem har sågar allerede gjort sig bemærket internationalt.

Senest har Sebastian Holberg Svendsgaard markeret sig som vinder af Bocuse d’Or Europe – den mest prestigefyldte konkurrence for kokke i Europa.

Lad os nu ruske op i årtiers fastlåste fokusering på, at talent kun glimter af guld, hvis det har været igennem fem års universitetsstudier. Der er så meget andet talent, som bidrager til at skabe værdi for samfundet og erhvervslivet, hvad enten det tager afsæt i en uddannelse som kok, tømrer eller brolægger.

Læs hele debatindlægget på berlingske.dk

HORESTA i P4 om pant på takeaway-emballage

HORESTA var tirsdag morgen i P4, da flere borgmestre foreslår, at det skal være lige så let at genbruge sin pizzapakke eller to-go-kop, som det er med sin sodavandsflaske og øldåse.

Stor opbakning til HORESTA forslag

HORESTA har præsenteret 10 bud på, hvordan turismen kan bidrage til vækst uden for de store byer, blandt andet ved at gøre taxalovgivningen fleksibel.

Log ind