HORESTA har udviklet en række værktøjer til vores medlemmer, så det bliver lettere at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere kan føle sig trygge.

Vi anbefaler blandt andet vores medlemmer at have en klar personalepolitik for krænkende handlinger, mobning og seksuel chikane på arbejdspladsen.

Derfor har vi udarbejdet en skabelontekst, I kan lade jer inspirere af i tilfælde af, at I skulle have behov for tilpasning eller udbygning af jeres materiale.

Skabelonen finder du i den blå boks til højre på denne side. Samme sted du en oversigt over vores andre værktøjer til et bedre arbejdsmiljø.

Medlemsvirksomheder kan altid kontakte HORESTAs juridiske afdeling for yderligere rådgivning på tlf. 35 24 80 40 eller e-mail [email protected].

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind