HORESTA vil gerne minde om, at første, offentlige event i MAD Academy finder sted n den 31. oktober. Og du er inviteret.

MAD er værter for en aften med fokus på den effekt, vores mad har på planeten. Her vil en kok, en geolog og en arkitekt tage os fra by til jord og udforske nye måder at se på vores mad på. 

Arrangementet finder sted torsdag 31. oktober 2019 | 19:00 -21:30

Charlottenborg, Det Kongelige Danske Kunstakademi

Kongens Nytorv 1, 1050 København K

For tilmelding benyt dette link

HORESTAs medlemmer har mulighed gratis deltagelse ved at benytte adgangskode: “MADfeed123” efter først til mølle princippet og ved tilmelding senest fredag denne uge d. 25. oktober.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne