’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

Diageo har siden 2008 stået for at gennemføre mere end 90 ’Learning for Life’-træningsforløb i over 40 lande med stor succes. I alt har 115.000 mennesker deltaget i et Learning for Life-træningsforløb.

”I vores erhverv er der mange virksomheder, der sagtens kunne bruge endnu flere motiverede medarbejdere til at give gæsten en uforglemmelig oplevelse. I HORESTA så vi ’Learning for Life’ som en mulighed for at give unge ledige en smagsprøve på det at arbejde i vores nattelivsvirksomheder”, siger HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch Andersen.

Hun håber, at mange af deltagerne har fået øjnene op for mulighederne forbundet med en karriere i serviceerhvervet.

Se en video fra træningsforløbet her:

Se også

Rekom introducerer nyt franchisekoncept

Sydeuropæisk afterski-kultur er kernen i det nye barkoncept udtænkt af barkoncernen Rekom. Franchisekonceptet skal udbredes i både Danmark og udlandet. Første to barer åbner i 2024.

Log ind