’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

Diageo har siden 2008 stået for at gennemføre mere end 90 ’Learning for Life’-træningsforløb i over 40 lande med stor succes. I alt har 115.000 mennesker deltaget i et Learning for Life-træningsforløb.

”I vores erhverv er der mange virksomheder, der sagtens kunne bruge endnu flere motiverede medarbejdere til at give gæsten en uforglemmelig oplevelse. I HORESTA så vi ’Learning for Life’ som en mulighed for at give unge ledige en smagsprøve på det at arbejde i vores nattelivsvirksomheder”, siger HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch Andersen.

Hun håber, at mange af deltagerne har fået øjnene op for mulighederne forbundet med en karriere i serviceerhvervet.

Se en video fra træningsforløbet her:

Har du fået læst?

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Irske pubs er blevet en guldgrube

Den store danske pubkæde The Old Irish Pub, der på få år har åbnet 22 pubs i Danmark og ni i Norge, har for to uger siden åbnet deres første pub i Finland, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne