Materialer og video

Recycle 1920X1280
Refuse | Reduce | Reuse | Recycle Waste

Webinar, 9. december 2022

Vi skal blive bedre til at begrænse, sortere, genbruge og genanvende affald. HORESTA hjælper jer på vej med dette webinar, hvor I opdateres på reglerne for affaldssortering og ser håndtering af affald fra forskellige vinkler. Københavns Kommune fortæller om deres findings i forbindelse med affaldstilsyn og besøg på hoteller i København.

 

Miljoe13.jpg
Kom i gang eller videre med CO2-beregning

Webinar, 16. november 2022

Se slides og video fra webinaret med indlæg fra Erhvervs- og Energistyrelsen om Klimakompasset og en række beregningseksempler fra Bernstorff Slot, Coco Hotel og Fjordgaarden Hotel.

 

Barsel10.jpg
De nye barsels-regler

Webinar, 23. juni 2022

På dette webinar gennemgik advokat Karina Lindewald de nye barselsregler, gældende for fødsler sket fra og med den 2. august 2022.

 

Restaurant16
Sådan afstår du din virksomhed

Webinar, 7. juni 2022

HORESTA afholder i samarbejde med vores samarbejdspartner Dokumenter.dk en række af 3 webinarer, der klæder dig på til en afståelse/salg af din virksomhed.

Dette er første webinar i rækken.

Tour De France Koebenhavn 1920X1280
Tour de France i København

Webinar, 24. maj 2022

Et detaljeret overblik over, hvad der sker i dagene omkring Tour-starten den 1. juli, med gæstespeaker Tine Eriksen Green, programchef, Grand Départ Copenhagen samt Københavns Teknik- og Miljøforvaltning.

Viden om trafikale forhold – afspærringer og omlægninger i Indre by om inspiratin til merforretning for jeres virksomheder.

Ukraine Koekken 1920X1280
Restaurant Kick-Off

Seminar, 29. marts 2022

Seminar for restauranter, hvor eksperter fra Landbrug & Fødevarer, Green Power Denmark (tidl. Dansk Energi) og Nordea delte indsigter og den nyeste viden fra deres områder, for at klæde deltagerne bedre på til at forstå den øjeblikkelige situation og håndtere de udfordringer, den medfører.

Barsel4.jpg
Nye barsels-regler og seksuel chikane

Webinar, 8. marts 2022

Folketinget har vedtaget nye regler i barselsloven, således at den politiske aftale fra efteråret 2021, om øremærket barsel, bliver en realitet fra 2. august 2022. På dette webinar gennemgik vi den nye barselsaftale, og hvad den egentlig betyder. 

Dernæst gav vi deltagerne seneste nyt om temaet seksuel chikane. 

Miljoe14.png
Fremtidens affaldssortering i turisterhvervet

Webinar, 28. februar 2022

Danmark skal sortere mere og bedre. Det fremgår af Folketingets brede forlig for en grøn affaldssektor, som betyder nye regler for affaldshåndtering i din virksomhed. Det satte HORESTA fokus på i dette webinar, hvor deltagerne også fik mulighed for at komme med deres erfaringer og kommentarer.

Beregnermockup
Får I den kompensation, I har krav på?

Webinar, 28. januar 2022

På dette webinar for medlemmer præsenterede vi vores kompensationsberegner. Med den kan du udregne et estimat på, hvor stor kompensation din virksomhed kan modtage for faste omkostninger i en valgt kompensationsperiode.

Hent præsentationen fra webinaret her.

Sylvie
Den unikke leder

Webinar, 26. januar 2022

På HORESTA Årsdag i november indtog key note-taleren Sylvie di Giusto scenen med et fokus på, hvordan man som virksomhed skiller sig ud. På dette webinar byggede hun videre på dette fundament med et fokus på, hvordan man som leder kan skille sig ud. For hvorfor skal medarbejderne stole på lige netop dig og følge dig?

Energy1.jpg
Step-by-step CO2-beregninger

Webinar, 26. januar 2022

På dette webinar gennemgik vi step-by-step CO2-beregninger for en typisk virksomhed. Erhvervsstyrelsen holdt derudover oplæg med en gennemgang og brug af Klimakompasset.

VIDEO
Se highlights fra HORESTA Årsdag 2022

”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

For tiende gang kunne HORESTA torsdag den 22. november invitere til årsdag. En udsolgt dag med flere end 600 branchefolk, der som altid åbnede med et brag af et show, inden scenen blev indtaget af både danske og udenlandske talere samt branchefolk.

Dagen sluttede med en fantastisk branchefest på toppen af DGI-Byen med flere end 250 gæster.

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavillonen og fra scenen.

Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.