Gense og hent materialer fra
events og webinarer

HORESTA netværk
og Årsdag

Med et medlemskab af HORESTA får du mulighed for at netværke med topchefer og øvrige ledere fra hele branchen.

Vi har velfungerende netværk for blandt andre HR-chefer og arrangerer desuden udlandsrejser for såvel hotel- som restaurantnetværk.

Hvert år i november samler vi 600-800 branchefolk til vores årsdag, hvor vi taler trends og tendenser, forretningsudvikling og meget andet, som kan styrke din virksomhed. På dagen tiltrækker vi topministre samt key note speakers ind fra ind- og udland til at inspirere og udfordre branchen.

Se højdepunkter fra HORESTAs Årsdag med temaet "Welcome Back Colour", der blev afholdt i Øksnehallen, den 18. november 2021.

Har du fået læst?

HORESTA-webinar: Bliv opdateret på restriktioner og kompensation

På gårsdagens pressemøde blev det blandt andet offentliggjort, at forlystelsesparker, attraktioner og kulturlivet må åbne, og langt de fleste konferencer kan igen gennemføres fra på mandag. Samtidig lægges der op til at restauranterne kommer fri af flere restriktioner fra den 1. februar.

Webinar: Den unikke leder

Kl. 15.00 - 16.00

På HORESTA Årsdag i november indtog key note-taleren Sylvie di Giusto scene med et fokus på, hvordan man som virksomhed skiller sig ud. På dette webinar vil hun bygge videre på dette fundament med et fokus på, hvordan man som leder kan skille sig ud.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne