Med et medlemskab af HORESTA får du mulighed for at netværke med topchefer og øvrige ledere fra hele branchen.

Vi har velfungerende netværk for blandt andre HR-chefer og arrangerer desuden udlandsrejser for såvel hotel- som restaurantnetværk.

Hvert år i november samler vi 700-800 branchefolk til vores årsdag, hvor vi taler trends og tendenser, forretningsudvikling og meget andet, som kan styrke din virksomhed. På dagen tiltrækker vi topministre samt key note speakers ind fra ind- og udland til at inspirere og udfordre branchen.

Web_Vækstfond_031120_2.gif

På dette webinar fortalte Vækstfonden om mulighederne for at ansøge om de forskellige puljer, både i covid-19 regi, samt deres almindelige services til erhvervet. Derudover fortalte Erhvervshus Hovedstaden om mulighederne for at ansøge om en sum på op til 1,5 mio. til dækning af 75 pct. udgifter i forbindelse med omstilling i virksomheden.

Hent præsentationen som PDF (kræver medlemslogin)

Web_video_NextNormalResume2.gif

Vores erhverv står midt i den største krise nogensinde. Hvordan håndterer man som leder bedst denne situation, og hvad er det for fremtidsscenarier, vi ser ind i? Det var temaet på for HORESTAs konference, THE NEXT NORMAL.

Se et kort uddrag af konferencen

Web_DanskeBank_261120_2.gif

På webinaret gav Louise Aggerstrøm Hansen, privatøkonom i Danske Bank, med afsæt i en ny rapport, og bankens ugentlige forbrugstal, indsigt i, hvor danskerne bruger pengene under krisen, og hvor deres forbrug er faldet.

Se hele webinaret her (kræver medlemslogin)

Bliv medlem af HORESTA og få adgang til endnu mere relevant indhold og flere fordele

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne