Materialer og video

Barsel10.jpg
De nye barsels-regler

Webinar, 23. juni 2022

På dette webinar gennemgik advokat Karina Lindewald de nye barselsregler, gældende for fødsler sket fra og med den 2. august 2022.

 

Restaurant16
Sådan afstår du din virksomhed

Webinar, 7. juni 2022

HORESTA afholder i samarbejde med vores samarbejdspartner Dokumenter.dk en række af 3 webinarer, der klæder dig på til en afståelse/salg af din virksomhed.

Dette er første webinar i rækken.

Tour De France Koebenhavn 1920X1280
Tour de France i København

Webinar, 24. maj 2022

Et detaljeret overblik over, hvad der sker i dagene omkring Tour-starten den 1. juli, med gæstespeaker Tine Eriksen Green, programchef, Grand Départ Copenhagen samt Københavns Teknik- og Miljøforvaltning.

Viden om trafikale forhold – afspærringer og omlægninger i Indre by om inspiratin til merforretning for jeres virksomheder.

Ukraine Koekken 1920X1280
Restaurant Kick-Off

Seminar, 29. marts 2022

Seminar for restauranter, hvor eksperter fra Landbrug & Fødevarer, Green Power Denmark (tidl. Dansk Energi) og Nordea delte indsigter og den nyeste viden fra deres områder, for at klæde deltagerne bedre på til at forstå den øjeblikkelige situation og håndtere de udfordringer, den medfører.

Barsel4.jpg
Nye barsels-regler og seksuel chikane

Webinar, 8. marts 2022

Folketinget har vedtaget nye regler i barselsloven, således at den politiske aftale fra efteråret 2021, om øremærket barsel, bliver en realitet fra 2. august 2022. På dette webinar gennemgik vi den nye barselsaftale, og hvad den egentlig betyder. 

Dernæst gav vi deltagerne seneste nyt om temaet seksuel chikane. 

Miljoe14.png
Fremtidens affaldssortering i turisterhvervet

Webinar, 28. februar 2022

Danmark skal sortere mere og bedre. Det fremgår af Folketingets brede forlig for en grøn affaldssektor, som betyder nye regler for affaldshåndtering i din virksomhed. Det satte HORESTA fokus på i dette webinar, hvor deltagerne også fik mulighed for at komme med deres erfaringer og kommentarer.

Beregnermockup
Får I den kompensation, I har krav på?

Webinar, 28. januar 2022

På dette webinar for medlemmer præsenterede vi vores kompensationsberegner. Med den kan du udregne et estimat på, hvor stor kompensation din virksomhed kan modtage for faste omkostninger i en valgt kompensationsperiode.

Hent præsentationen fra webinaret her.

Sylvie
Den unikke leder

Webinar, 26. januar 2022

På HORESTA Årsdag i november indtog key note-taleren Sylvie di Giusto scenen med et fokus på, hvordan man som virksomhed skiller sig ud. På dette webinar byggede hun videre på dette fundament med et fokus på, hvordan man som leder kan skille sig ud. For hvorfor skal medarbejderne stole på lige netop dig og følge dig?

Energy1.jpg
Step-by-step CO2-beregninger

Webinar, 26. januar 2022

På dette webinar gennemgik vi step-by-step CO2-beregninger for en typisk virksomhed. Erhvervsstyrelsen holdt derudover oplæg med en gennemgang og brug af Klimakompasset.

HORESTA Årsdag 2021
Highlights fra "Welcome back colour"

Flere end 600 deltagere på HORESTA Årsdag kunne på Årsdagen høre talere fra ind- og udland dele deres ekspertise og anbefalinger til den nye virkelighed, som branchen står overfor.

Hvordan bruger man aktivt en krise til at få virksomheden til at stå stærkere? Og hvilke redskaber er nødvendige på vejen derhen? I videoen deler nogle af talerne deres vigtigste pointer om både rekruttering, udvikling og ledelse af virksomheder i oplevelseserhvervet.

Læs mere om HORESTA Årsdag og se videoer fra tidligere år på horesta-aarsdag.dk