Folketinget har vedtaget nye regler for seksuel chikane på arbejdspladserne. Målet er, at arbejdsgivere og arbejdstagere bliver bedre til både at forebygge sager og håndtere dem, hvis de opstår.

Med vedtagelsen er der lavet ændringer til ligebehandlingsloven, arbejdsmiljøloven og erhvervsuddannelsesloven.

De nye regler træder i kraft den 1. juli 2023.

HORESTA inviterede til webinar den 9. maj med gennemgang af de nye regler. Webinaret blev afholdt af advokat Johanne Hansted og jurist Vivi Nedergaard Lambert.

Medlemmer af HORESTA kan downloade præsentationen og se eller gense webinaret nederst på denne side.

Download præsentation fra webinaret (pdf)

Vivi Nedergaard Lambert
Arbejdsmiljøchef
Vivi Nedergaard Lambert

Callcenter
juridisk rådgivning

HORESTAs callcenter er åbent
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.00

Tlf.: +45 35 24 80 40

Mail: callcenter@horesta.dk

Få mere information om
Better Hospitality Workplace

Vil du blive klogere på hvordan BHW kan hjælpe dig til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og forbedre din bundlinje?

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig mere information per mail. Du accepterer samtidig at HORESTA må kontakte dig.

Kontaktoplysninger

Webinar
Nye regler for seksuel chikane

Medlemmer af HORESTA kan se eller gense webinaret vedr. de nye regler for seksuel chikane, der træder i kraft 1. juli 2023.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.