Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter 12 år som køkkenchef på Michelin-restauranten Søllerød Kro har Brian Mark Hansen meddelt sin afgang med virkning fra 30. december 2025.

Den erfarne kok og Bocuse d’Or-vinder fortæller, at beslutningen er hans egen, og at tiden nu er moden til at søge nye veje. Han vurderer, at Søllerød Kro i dag kører på sit maksimale niveau, men han selv ønsker at arbejde med nye udfordringer og i andre rammer.

Familien bor på Vesterbro, og ønsket er at blive i København eller Nordsjælland. Brian Mark Hansen understreger, at han fortsat har stor kærlighed til stedet, og han deltager selv i jagten på den rette afløser, der kan videreføre det høje kulinariske niveau, kroen har holdt siden den fik sin Michelin-stjerne i 2007.

Afgangen sker få uger efter, at restaurantchef Jan Restorff døde efter længere tids sygdom.

Læs hele historien på Berlingske

Læs også mere på BT.dk

HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News

En ny rapport fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser udfordringer med både fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Søndag aften satte arbejdsmiljøchef i HORESTA, Vivi Nedergaard Lambert, fokus på det aktuelle billede i hotel- og restaurationsbranchen.

Log ind