Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter 12 år som køkkenchef på Michelin-restauranten Søllerød Kro har Brian Mark Hansen meddelt sin afgang med virkning fra 30. december 2025.
Den erfarne kok og Bocuse d’Or-vinder fortæller, at beslutningen er hans egen, og at tiden nu er moden til at søge nye veje. Han vurderer, at Søllerød Kro i dag kører på sit maksimale niveau, men han selv ønsker at arbejde med nye udfordringer og i andre rammer.
Familien bor på Vesterbro, og ønsket er at blive i København eller Nordsjælland. Brian Mark Hansen understreger, at han fortsat har stor kærlighed til stedet, og han deltager selv i jagten på den rette afløser, der kan videreføre det høje kulinariske niveau, kroen har holdt siden den fik sin Michelin-stjerne i 2007.
Afgangen sker få uger efter, at restaurantchef Jan Restorff døde efter længere tids sygdom.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025