Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Spisehuset Bottega Barlito bliver tredje skud på stammen fra holdet bag de populære københavnersteder Bottega Barlie og Bottega Estadio.
Det nye sted åbner på Esplanaden 7 og beskrives af ejerne som en "mondæn lillebror" – dog med flere kvadratmeter end de to andre.
Bottega Barlito bliver et heldagssted med åbningstider fra 7.30 til 24.00 og vil byde på morgenmad, frokost og aftensmad. Køkkenchef bliver Svend Hviid, tidligere Kadeau, og menuen kommer til at være delevenlig og skifte ofte.
Ejerne ønsker et uformelt sted med høj kvalitet og rimelige priser, hvor værtskab og nærvær er i fokus. Et tilhørende lokale indrettes som vinbar og snackbar, og stedet får plads til 50 gæster.
Ambitionen er at skabe en familiær atmosfære uden faste koncepter, hvor gæsterne ikke bliver bedt om at forlade bordet til fast tid. Åbningen er planlagt til midt i december eller starten af januar, og lokalet renoveres i samarbejde med Fruergaard Kampmann.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025