Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Noma åbner nu en permanent butik og kaffebar i forlængelse af restauranten i København. Butikken er indrettet i et af drivhusene foran restauranten og er designet af OEO Studio.

Her bliver det muligt at købe produkter fra Nomas Projects-serie og Noma Kaffe, som tidligere kun har været tilgængelige via abonnement. Sortimentet omfatter blandt andet fermenterede garum-saucer og specialudviklede ingredienser fra restaurantens 22-årige historie.

Åbningen finder sted i weekenden den 18.-19. oktober, hvor kokkene vil servere smagsprøver fra testkøkkenet og fermenteringslaboratoriet.

Butikken holder åbent tirsdag til søndag og er endnu et skridt i Nomas transformation, efter restauranten lukkede som traditionel à la carte-restaurant tidligere i år.

Læs hele historien på FødevareWatch

HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News

En ny rapport fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser udfordringer med både fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Søndag aften satte arbejdsmiljøchef i HORESTA, Vivi Nedergaard Lambert, fokus på det aktuelle billede i hotel- og restaurationsbranchen.

Log ind