Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Brøndums Hotel i Skagen er det første nordjyske medlem af SDH Premium Hotels – Small Danish Hotels’ kategori for hoteller med særlig historisk og oplevelsesmæssig værdi.

Hotellet har siden 1839 været et kulturelt samlingspunkt og huser i dag 45 værelser og et anerkendt køkken med fokus på lokale råvarer.

Direktør Emil Hauge understreger, at samarbejdet med Small Danish Hotels er led i en strategi for at skabe helårsarbejdspladser og øget efterspørgsel i vinterhalvåret. Køkkenchef Mikkel Heuck, med baggrund fra bl.a. d’Angleterre, står i spidsen for hotellets gastronomiske profil.

Med optagelsen i premium-kategorien kommer Brøndums Hotel i selskab med blandt andet Hotel Vejlefjord og Schackenborg Slot. Hotellet blev en del af SDH Premium Hotels den 1. maj 2025.

Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste

Det sydfynske Stella Maris får flotte anmeldelser og indtager nu en af landets højeste placeringer blandt luksushoteller. Men økonomien halter uden for højsæsonen, og hoteldirektøren arbejder målrettet på at skabe balance året rundt.

Log ind