Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter at have modtaget sin første Michelin-stjerne tidligere på ugen, kunne køkkenchef og restauratør Allan Schultz lørdag lade sig hylde som vinder af kokkekonkurrencen "Sol over Gudhjem". Det skriver Berlingske.
Konkurrencen er en fast del af Bornholms kendte madfestival og blev i år dømt af fire profiler fra den danske gastronomi Per Thøstesen, Nicolai Nørregaard, Kenneth Toft-Hansen og Brian Mark Hansen
I første del klarede Allan Schultz sig næstbedst, men hans hovedret med blandt andet jomfruhummer og kyllingevinger sikrede ham sejren med 180 af 240 mulige point. Den 58-årige kok, som tidligere har trukket sig helt fra branchen, driver i dag Parsley Salon i Hellerup Parkhotel – en restaurant, der nu er dobbelt præmieret på en enkelt uge.
Læs hele historien på berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ishockey-VM gav hotelbranchen medvind i maj
16-07-2025
-
Møns Klint bliver ny dansk verdensarv
16-07-2025
-
Bocuse d'Or Akademiet hædres for gastronomisk talentudvikling
16-07-2025
-
Uenighed om turistskat splitter Fanø
16-07-2025
-
Blåvand presses af turister i højsæsonen
16-07-2025
-
Hængekøjehotel åbner i Nordsjælland
16-07-2025