Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter at have modtaget sin første Michelin-stjerne tidligere på ugen, kunne køkkenchef og restauratør Allan Schultz lørdag lade sig hylde som vinder af kokkekonkurrencen "Sol over Gudhjem". Det skriver Berlingske.

Konkurrencen er en fast del af Bornholms kendte madfestival og blev i år dømt af fire profiler fra den danske gastronomi Per Thøstesen, Nicolai Nørregaard, Kenneth Toft-Hansen og Brian Mark Hansen

I første del klarede Allan Schultz sig næstbedst, men hans hovedret med blandt andet jomfruhummer og kyllingevinger sikrede ham sejren med 180 af 240 mulige point. Den 58-årige kok, som tidligere har trukket sig helt fra branchen, driver i dag Parsley Salon i Hellerup Parkhotel – en restaurant, der nu er dobbelt præmieret på en enkelt uge.

Læs hele historien på berlingske.dk

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Log ind