Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen har sikret sig lokaler på Søtorvet 24 og forventer at åbne i april eller maj 2025.
Administrerende direktør Piet Klein udtrykker stor tilfredshed med placeringen, som han beskriver som ”byens bedste” med central beliggenhed, god trafik og parkeringsmuligheder.
Restauranten indrettes efter kædens nye, moderne koncept og vil tilbyde både buffet og take away. Rekruttering bliver en vigtig opgave, da der skal ansættes mellem 50 og 70 medarbejdere, hovedsageligt på deltid.
Silkeborg-restauranten bliver en af fire nye åbninger i 2025 og kædens 18. spisested i Danmark.
Ifølge Piet Klein var det ventetiden værd at finde det rette lokale, og han ser frem til at etablere sig i Silkeborg, en by, som længe har været på kædens ønskeliste.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt analyseværktøj skal tiltrække flere kulturturister til Danmark
05-09-2025
-
Royal Run kan booste turismen i fire nye værtsbyer
05-09-2025
-
Debatindlæg: Butikker og restauranter lukker for tidligt på turistsæsonen
05-09-2025
-
Palads-biografen kan få hotel og panoramabar på toppen
05-09-2025
-
Too Good To Go træder ind på det asiatiske marked
05-09-2025
-
HORESTA: Loft for korttidsudlejning bør halveres
05-09-2025
-
Danhostel søger ny direktør med fokus på brand og vækst
05-09-2025
-
Forskere advarer mod kystbyggeri: Planlovslempelser kan skade turismen
05-09-2025