Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen har sikret sig lokaler på Søtorvet 24 og forventer at åbne i april eller maj 2025.
Administrerende direktør Piet Klein udtrykker stor tilfredshed med placeringen, som han beskriver som ”byens bedste” med central beliggenhed, god trafik og parkeringsmuligheder.
Restauranten indrettes efter kædens nye, moderne koncept og vil tilbyde både buffet og take away. Rekruttering bliver en vigtig opgave, da der skal ansættes mellem 50 og 70 medarbejdere, hovedsageligt på deltid.
Silkeborg-restauranten bliver en af fire nye åbninger i 2025 og kædens 18. spisested i Danmark.
Ifølge Piet Klein var det ventetiden værd at finde det rette lokale, og han ser frem til at etablere sig i Silkeborg, en by, som længe har været på kædens ønskeliste.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Du kan nå det endnu: Mål trivslen inden årets udgang
03-10-2025
-
Få gavn af sundhedsordningen
03-10-2025
PRESSEKLIP
-
Korttidsudlejning vokser markant – HORESTA kræver politisk handling
03-10-2025
-
Rasmus Munk igen kåret som verdens bedste kok
03-10-2025
-
Jeppe Møller-Herskind skal styrke fortællingen om branchen
03-10-2025
-
Fahd Ibrahim vender tilbage som køkkenchef på Molskroen
03-10-2025
-
Nordborg Resort på Als overgår alle forventninger
03-10-2025
-
Uber Eats klar til dansk indtog med store ambitioner
03-10-2025
-
Hilton runder 9.000 hoteller globalt
03-10-2025