Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København løber af stablen 11.-12. marts 2025, bliver sundhed det centrale tema.
Sundhedsscenen præsenterer eksperter som Emil Thorup, professor Dennis Sandris Nielsen og Umahro Cadogan, mens HORESTA giver 10 konkrete bud på, hvordan trivsel kan forbedres i professionelle køkkener.
Messen åbner med en paneldebat, hvor bl.a. Judith Kyst fra Madkulturen og Claus Hein fra Danpo diskuterer sundheden i fødevarer og den mad, vi spiser.
Temaet om sundhed har fået stor opbakning fra udstillere som Valsemøllen, der fokuserer på ernæring, lokale råvarer og minimal miljøpåvirkning.
Arla fremhæver, hvordan naturlige mejeriprodukter kan understøtte en balanceret og bæredygtig kost. Sundhed er messens røde tråd og favner både fysisk og mental trivsel samt bæredygtighed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025