Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København løber af stablen 11.-12. marts 2025, bliver sundhed det centrale tema.
Sundhedsscenen præsenterer eksperter som Emil Thorup, professor Dennis Sandris Nielsen og Umahro Cadogan, mens HORESTA giver 10 konkrete bud på, hvordan trivsel kan forbedres i professionelle køkkener.
Messen åbner med en paneldebat, hvor bl.a. Judith Kyst fra Madkulturen og Claus Hein fra Danpo diskuterer sundheden i fødevarer og den mad, vi spiser.
Temaet om sundhed har fået stor opbakning fra udstillere som Valsemøllen, der fokuserer på ernæring, lokale råvarer og minimal miljøpåvirkning.
Arla fremhæver, hvordan naturlige mejeriprodukter kan understøtte en balanceret og bæredygtig kost. Sundhed er messens røde tråd og favner både fysisk og mental trivsel samt bæredygtighed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alexander Kølpin åbner nyt hybridhotel i Aarhus
03-06-2025
-
3 Days of Design skaber vækst og fylder hotellerne
03-06-2025
-
København godkender nyt hotel og tv-center ved Kalvebod Brygge
03-06-2025
-
Ny måling: Flertal vil hæve aldersgrænsen for alkohol
03-06-2025
-
Billund-hotel tilpasser sig efter Ryanair-exit
03-06-2025
-
Cofoco vokser – men skruer ned for investeringerne i 2025
03-06-2025
-
Danske Hoteller A/S klar til næste opkøb efter stor Esbjerg-investering
03-06-2025
-
Comwell Hvide Hus Aalborg bliver en del af global hotelkæde
03-06-2025
-
Randers Regnskov planlægger stor udvidelse til over 50 mio. kr.
03-06-2025
-
Svinkløv Badehotel fejrer 100-års jubilæum
03-06-2025