Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det historiske badehotel brændte ned i 2016, men blev genopført og genåbnede i 2019. Hotellet drives af Fonden Svinkløv med Kenneth og Louise Toft-Hansen i spidsen.

Kenneth Toft-Hansen, der er prisvindende kok, har været en central figur i driften. Siden genåbningen har hotellets overskud ligget stabilt mellem 600.000 og 700.000 kr., med en top i 2019 på over tre millioner.

Af regnskabet fremgår det, at personaleomkostningerne er steget fra 16,1 til 17,3 mio. kroner, hvilket viser en øget investering i medarbejdere. Hotellet er fortsat kendt for sin kvalitet og sin ikoniske valnøddelagkage.

Læs hele historien på TV2

Nyt afsnit af HORESTA Lounge

Lyt til det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvor direktør og indehaver af Hotel Viking, Brian Fabricius, fortæller om rejsen fra familiehotel til firestjernet hotel med 100 ansatte i Sæby.

Log ind