Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det historiske badehotel brændte ned i 2016, men blev genopført og genåbnede i 2019. Hotellet drives af Fonden Svinkløv med Kenneth og Louise Toft-Hansen i spidsen.

Kenneth Toft-Hansen, der er prisvindende kok, har været en central figur i driften. Siden genåbningen har hotellets overskud ligget stabilt mellem 600.000 og 700.000 kr., med en top i 2019 på over tre millioner.

Af regnskabet fremgår det, at personaleomkostningerne er steget fra 16,1 til 17,3 mio. kroner, hvilket viser en øget investering i medarbejdere. Hotellet er fortsat kendt for sin kvalitet og sin ikoniske valnøddelagkage.

Læs hele historien på TV2

Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste

Det sydfynske Stella Maris får flotte anmeldelser og indtager nu en af landets højeste placeringer blandt luksushoteller. Men økonomien halter uden for højsæsonen, og hoteldirektøren arbejder målrettet på at skabe balance året rundt.

Log ind