Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det historiske badehotel brændte ned i 2016, men blev genopført og genåbnede i 2019. Hotellet drives af Fonden Svinkløv med Kenneth og Louise Toft-Hansen i spidsen.
Kenneth Toft-Hansen, der er prisvindende kok, har været en central figur i driften. Siden genåbningen har hotellets overskud ligget stabilt mellem 600.000 og 700.000 kr., med en top i 2019 på over tre millioner.
Af regnskabet fremgår det, at personaleomkostningerne er steget fra 16,1 til 17,3 mio. kroner, hvilket viser en øget investering i medarbejdere. Hotellet er fortsat kendt for sin kvalitet og sin ikoniske valnøddelagkage.
Læs hele historien på TV2
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025