Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det historiske badehotel brændte ned i 2016, men blev genopført og genåbnede i 2019. Hotellet drives af Fonden Svinkløv med Kenneth og Louise Toft-Hansen i spidsen.
Kenneth Toft-Hansen, der er prisvindende kok, har været en central figur i driften. Siden genåbningen har hotellets overskud ligget stabilt mellem 600.000 og 700.000 kr., med en top i 2019 på over tre millioner.
Af regnskabet fremgår det, at personaleomkostningerne er steget fra 16,1 til 17,3 mio. kroner, hvilket viser en øget investering i medarbejdere. Hotellet er fortsat kendt for sin kvalitet og sin ikoniske valnøddelagkage.
Læs hele historien på TV2
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025