Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Badsha vil servere hjemmelavet shawarma med lammekød, oksekød eller kylling, ledsaget af hjemmelavede pommes frites eller kartoffelmos.

Jesper Ringling, der tidligere har arbejdet på Noma og som køkkenchef i Frankrig, står for madlavningen, mens produktionen samles i København for at sikre ensartet kvalitet og minimere madspild.

Åbningen i Vejle er en del af en større ekspansion, hvor Valby er først, og Aalborg og Odense følger til sommer.

På sigt planlægges op mod 10 spisesteder. Badsha overtager de tidligere Coffea Sentio-lokaler på Nørregade 2A, hvor ejerne ser frem til at introducere et nyt, autentisk madkoncept til byen.

Læs hele historien på Fredericia Dagblad

HORESTA: Danmark styrker sin position som gastronomisk supermagt

Danmark udbyggede sin position som gastronomisk stormagt, da Michelin i aften tildelte dansk gastronomi otte nye stjerner, så vi nu har 52 stjerner fordelt på 38 restauranter. Bag succesen står en hel branche, der gennem to årtier har arbejdet kompromisløst med talentudvikling, kvalitet og innovation.

To danske restauranter blandt verdens 100 bedste

Restaurant Jordnær og Koan er med på top-100-listen fra The World’s 50 Best Restaurants. Flere danske navne kan være på vej, når de øverste placeringer offentliggøres den 19. juni.

Log ind