Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten Démodé i København åbnede i februar med stor opmærksomhed og modtog i juni en bib gourmand fra Michelin-guiden. Mesterkokken Rasmus Grønbech, kendt fra sin tidligere restaurant Grønbech & Churchill, har nu trukket sig som køkkenchef og medejer. Det skriver Berlingske.

Medejer, Lasse Askov, fortæller, at stilen i køkkenet forbliver den samme, men at en ny køkkenchef endnu ikke er udpeget.

Rasmus Grønbech ejer fortsat 30 pct. af restauranten, men håber på at blive købt ud.

Læs hele historien på berlingske.dk

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind