Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Zócalo, et mexicansk fastfoodkoncept, planlægger at udvide fra syv til 25 restauranter i Danmark, primært udenfor København og Aarhus.
Bag satsningen står Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen, begge tidligere McDonald's-chefer. De ønsker at udfylde et hul i markedet for sund fastfood med fokus på friske ingredienser og tilpassede menuer. Den første restaurant i provinsen åbner i Kolding i november, drevet af lokale franchisetagere. Zócalo-konceptet, der tilbyder vegetariske, veganske og glutenfri alternativer, har allerede bevist sit værd i større byer som København og Aarhus. Ekspansionen er baseret på franchising, hvor der satses på lokale aktører med kendskab til markedet.
Læs hele historien på Fodevarewath.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025