Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Zócalo, et mexicansk fastfoodkoncept, planlægger at udvide fra syv til 25 restauranter i Danmark, primært udenfor København og Aarhus.

Bag satsningen står Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen, begge tidligere McDonald's-chefer. De ønsker at udfylde et hul i markedet for sund fastfood med fokus på friske ingredienser og tilpassede menuer. Den første restaurant i provinsen åbner i Kolding i november, drevet af lokale franchisetagere. Zócalo-konceptet, der tilbyder vegetariske, veganske og glutenfri alternativer, har allerede bevist sit værd i større byer som København og Aarhus. Ekspansionen er baseret på franchising, hvor der satses på lokale aktører med kendskab til markedet.

Læs hele historien på Fodevarewath.dk

Madklubbens omsætning faldt

Restaurantkæden Madklubben må notere et markant lavere resultat end ventet – færre nye restauranter og stigende omkostninger presser regnskabet.

Wolt udvider trods underskud

Den danske leveringstjeneste Wolt tabte penge i 2024 trods vækst, men fremtiden byder på ekspansion og nye partnerskaber.

Log ind