Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Zócalo, et mexicansk fastfoodkoncept, planlægger at udvide fra syv til 25 restauranter i Danmark, primært udenfor København og Aarhus.
Bag satsningen står Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen, begge tidligere McDonald's-chefer. De ønsker at udfylde et hul i markedet for sund fastfood med fokus på friske ingredienser og tilpassede menuer. Den første restaurant i provinsen åbner i Kolding i november, drevet af lokale franchisetagere. Zócalo-konceptet, der tilbyder vegetariske, veganske og glutenfri alternativer, har allerede bevist sit værd i større byer som København og Aarhus. Ekspansionen er baseret på franchising, hvor der satses på lokale aktører med kendskab til markedet.
Læs hele historien på Fodevarewath.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025