Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Benjamin Mosskov, som ejer fire restauranter i Odense, åbner sammen med kokken Christoffer Kofoed en gourmetrestaurant med store ambitioner i marts 2025.

Den får navnet Restaurant Bid og bliver formodentlig den mindste restaurant i Odense med plads til blot 10 gæster, skriver Fyens Stiftstidende.

Makkerparret har allerede slået fast, at ambitionerne er store. Faktisk enorme. De sigter efter at få endnu en Michelin-stjerne til Odense og Fyn, hvor Aro indtil videre er den eneste restaurant med den hæder.

Planen er at lave 14 retter pr. person med fynske, bæredygtige råvarer. Simple ingredienser med mange smage fra det nynordiske køkken.

Læs hele historien på Fyens.dk

Madklubbens omsætning faldt

Restaurantkæden Madklubben må notere et markant lavere resultat end ventet – færre nye restauranter og stigende omkostninger presser regnskabet.

Wolt udvider trods underskud

Den danske leveringstjeneste Wolt tabte penge i 2024 trods vækst, men fremtiden byder på ekspansion og nye partnerskaber.

Log ind