Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At blive hædret i den franske madbibel – Michelin – fører ikke nødvendigvis til en guldrandet forretning. Det skriver Berlingske.
For størstedelen af de 31 danske Michelin-restauranter, der i alt noterer sig for 44 stjerner, kører med beskedne overskud eller blødrøde bundlinjer. Det viser en gennemgang af restauranternes seneste årsregnskaber, som Berlingske har foretaget.
Af de 19 Michelin-restauranter, der offentliggør deres regnskaber, har kun fire et overskud på mere end en million.
Her er der tale om aarhusianske Frederikshøj, og københavnske Formel B, Noma og Geranium. Sidstnævnte indtager førstepladsen med et overskud på knap fire millioner. Det sker dog efter tre år med milliontab.
Læs hele historien på berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
BonBon-Land tvunget til at lukke efter kraftigt skybrud
23-07-2025
-
Fyns Sommerland lokker gæster med tørvejrsgaranti
23-07-2025
-
Eksklusivt badeanlæg planlægges i København
23-07-2025
-
Første kig på Joe & The Juices drive-thru i Nyborg
23-07-2025
-
Blå Flag guider turister til sikre badesteder i hele landet
23-07-2025
-
Ny eldreven sporvogn skal fremtidssikre turen gennem Tivoli
23-07-2025