Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange kender kokken Casper Sobczyk fra tv-skærmen, hvor han både laver mad i Go' Morgen Danmark og på TV 2 Bornholm. Hans primære job er dog at være køkkenchef på restauranten Capa i København, og kokken fra Snogebæk havde et 2023 ud over det sædvanlige. Det skriver Bornholms Tidende.
I oktober modtog han prisen Årets Kokkeprofil 2023 fra juryen bag Den Danske Spiseguide, og i december løb Capa med hæderen som Danmarks Bedste Spiseoplevelse, da læserne af storbysmedierne Mig og Aalborg, Mig og Aarhus, Mig og Odense og Mig og Kbh valgte Danmarks bedste i en lang kategorier.
”At blive udråbt som Årets Kokkeprofil er naturligvis en kæmpe og ærefuld titel for mig, især fordi jeg var nomineret sammen med en masse vildt dygtige kolleger, som jeg altid har haft kæmpe respekt for. Det er dejligt at blive anerkendt efter så mange år i branchen, men frem for alt betyder det jo, at man har en masse glade gæster, som gør det muligt at drive en restaurant med en masse dygtige ansatte,” siger Casper Sobczyk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025