Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selv om 2022/23 for den aarhusianske Michelin-restaurant Frederikshøj ikke var lige så lukrativt som det forgangne regnskabsår, bød det skæve regnskabsår alligevel på endnu et millionoverskud for restauranten. Det skriver Fødevarwatch.dk.

Bundlinjen endte med et plus på 3,8 millioner kroner, hvilket svarer til niveauet fra 2019 inden corona. Til sammenligning stod der på bunden 4,3 millioner kroner i 2021/22.

Egenkapital var ved udgangen af 2023 på 6,4 millioner kroner mod 4,6 millioner kroner i 2022.

Regnskabet kommer blot et par uger efter, at selskabet rykkede rundt i direktionen. 

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login 

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort

Jan Restorff, som i 26 år stod i spidsen for værtskabet på Søllerød Kro, er gået bort i en alder af 57 år. Han efterlader sig et stærkt aftryk i dansk gastronomi og restaurantkultur.

Log ind