Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selv om 2022/23 for den aarhusianske Michelin-restaurant Frederikshøj ikke var lige så lukrativt som det forgangne regnskabsår, bød det skæve regnskabsår alligevel på endnu et millionoverskud for restauranten. Det skriver Fødevarwatch.dk.
Bundlinjen endte med et plus på 3,8 millioner kroner, hvilket svarer til niveauet fra 2019 inden corona. Til sammenligning stod der på bunden 4,3 millioner kroner i 2021/22.
Egenkapital var ved udgangen af 2023 på 6,4 millioner kroner mod 4,6 millioner kroner i 2022.
Regnskabet kommer blot et par uger efter, at selskabet rykkede rundt i direktionen.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025