Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Moment i Feldballe på Djursland er en gourmetrestaurant med en grøn Michelin-stjerne, og så er den verdenskendt for at nå det høje gastronomiske niveau ved udelukkende at servere vegetarisk mad.
Men i slutningen af februar ændrer dette sig. Ejerne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, har besluttet, at gæsterne fremover også vil kunne møde kød på menuen, eller animalsk protein. Det skriver Aarhusonsdag.dk.
Ejerne understreger dog at der vil være lige så meget plads til gæster, der har taget et valg om at være veganere eller vegetarer som altid. Fremover skal man, når man reserverer, tage et aktivt valg om man vil spise som omnivor, vegetar eller veganer.
I sommersæsonen vil brugen af animalske produkter vil være minimal. Vintersæsonen baserer sig på alt, hvad der er fermenteret, tørret, og på forskellige måder hengemt fra andre sæsoner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025