Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Traditionen tro er prisen for Danmarks bedste bøfsandwich blevet uddelt i årets første måned. Det blev den forsvarende mester Jimi Boye Bach Jensen fra Café Ella i Horsens, der for andet år i træk kan bryste sig af at være landets bedste til at lave den sovseindsmurte bolle med bøf og garniture. Det skriver AvisenDanmark.dk.
Hvert år siden 2012 har entusiasterne således kørt landet tyndt i jagten på Danmarks bedste bøfsandwich, som de offentliggør for deres 15.000 følgere på Facebook.
“Siden Café Ella vandt i 2022, har de opgraderet kødsammensætningen, så den siden forsommeren har bestået 50/50 af jersey- og limousinekvæg - begge opfostret og slagtet lokalt, lige uden for Horsens. Når kødet så ender som en "gammeldaws hakkebøf" på panderne i det lille café-køkken, så er det her, at klassen virkelig vises: Perfekt mørk stegeskorpe med lidt knas, velkrydret - og med fugtigt lyserødt indtræk,” siger Lasse H. Görlitz, der er formand for dommerpanelet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice sætter turbo på global ekspansion
13-05-2025
-
Scandic opruster: Flere hoteller og ny franchise-strategi i Danmark
13-05-2025
-
Fremgang i Københavns Lufthavn trods global uro
13-05-2025
-
Turister belønnes igen for grøn adfærd i København
13-05-2025
-
Global uro får flere danskere til at overveje ferie hjemme
13-05-2025
-
Den norske stat træder ind som medejer i Norwegian
13-05-2025
-
Hotel Vildbjerg skal finde ny køkkenchef
13-05-2025