Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter mere end 40 år som en central aktør i dansk gastronomi overtager Dagrofa rettighederne til Den Danske Spiseguide, som har anmeldt og kåret danske restauranter siden 1978. Guiden, kendt for sin objektive og anonyme tilgang, er grundlagt af Bent Christensen, som fortsat vil føre traditionerne videre.
Dagrofa etablerer en fond til at videreføre spiseguiden og planlægger at digitalisere den for at styrke sin relevans i restaurationsbranchen. Koncernchef Tomas Pietrangeli ser overtagelsen som en mulighed for at støtte gastronomiens udvikling og skabe værdi for branchens professionelle aktører.
Med denne overtagelse ønsker Dagrofa at styrke sit engagement i det professionelle marked og sikre, at Den Danske Spiseguide fortsætter med at være en uvurderlig del af den danske gastronomiske scene.
Læs hele historien på FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025