Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er godt gang i Restaurant Alfa & Lounge i Vejen, hvor den 29-årige Kasper Due har fungeret som ny køkkenchef siden den 2. april. Det skriver Jv.dk.
Han er uddannet fra Hotel Koldingfjord, hvor den nye souschef Aron Durhuus også har arbejdet. For første gang har Alfa også fået en kokkeelev. Den 18-årige Amalie Lund-Jensen fra Fredericia tryller også i køkkenet.
”Der er mangel på og kamp om kokkene. Derfor er vi også stolte over at være med til at tage ansvar og fremtidssikre med en elev”, siger den daglige leder, Jørgen Hanson.
”Det er vigtigt, at alle, også eleven, får ansvar og byder ind. Det giver også en langt bedre stemning i køkkenet end kæft, trit og retning som i den gamle skole. Amalie står eksempelvis lige nu for brunch, smørrebrød og vegetarretter. Hun er comitted,” siger Kasper Due.
Læs hele historien på jv.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025