Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gæsterne på bryggeriet Åbens bar i Kødbyen har i to år kunnet nyde mad blandt øltankene, hvor forskellige københavnske restauranter skiftevis har fået lov til at lave pop up-restaurant.
Maden fortsætter gæsterne med at kunne få, men nu bliver det i en restaurant under eget navn, som bryggeriet slog dørene op til i lørdags. Det skriver Fødevarewatch.dk.
”Målet er enkelt: Vi vil overraske gæsterne, og vores yndlingskrydderi er øllet. Vi kommer til at lege med retterne og udfordre forventningerne til, hvordan stedets produktion tænkes ind i spiseoplevelsen. Det bliver en tæt forbundet oplevelse, hvor gæsternes smagsløg vil plejes af lige dele mad og øl,” udtaler de to kokke Thomas Westle Andersen og Kenneth Larsen, som står i spidsen for Åben-restauranten.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller går sammen i stort søgsmål mod Booking.com
12-08-2025
-
Aarhus-lysbyggeri ramt af omfattende Airbnb-svindel
12-08-2025
-
Nyborg vil regulere autocampere ved stranden
12-08-2025
-
Lene Beier vært ved HORESTAs årsdag 2025
12-08-2025
-
Airbnb bør ikke være hoteldrift i forklædning
12-08-2025
-
Sticks’n’Sushi udvider med Skotland på kortet
12-08-2025
-
Will Smith sætter spot på aarhusiansk hotelsuite
12-08-2025
-
EU godkender milliardopkøb af Just Eat
12-08-2025
-
HORESTA forventer stramning af regler for Airbnb
12-08-2025
-
Digitalt hotel i Middelfart får travl start
12-08-2025