Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I starten af september måned kunne aalborgensere ærgre sig over, at byens eneste restaurant, der har vundet anerkendelse fra Guide Michelin, Restaurant Tabu, var gået konkurs.

Men restauranten blev for to uger siden reddet af en danske erhvervsmand, som i første omgang ønskede at være anonym ifølge manden bag Restaurant Tabu, Michael ’Miv’ Pedersen.

Nu er det dog imidlertid kommet frem, at det drejer som 40-årige Karsten Jensen, som ejer Aarhus Administrationsbureau, som i en årrække har varetaget økonomistyringen for Restaurant Tabu. Det skriver Turisme24.dk.

Karsten Jensen ønsker ikke at fortælle, hvor mange penge, han har investeret i Restaurant Tabu, men han siger blot, at beløbet overstiger syv cifre.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Madklubbens omsætning faldt

Restaurantkæden Madklubben må notere et markant lavere resultat end ventet – færre nye restauranter og stigende omkostninger presser regnskabet.

Wolt udvider trods underskud

Den danske leveringstjeneste Wolt tabte penge i 2024 trods vækst, men fremtiden byder på ekspansion og nye partnerskaber.

Log ind